Direct en vertrouwd ook uw stedentrip, hotel of
weekendjeweg boeken

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u terecht in onze digitale reiswinkel. En dat betekent veilig en betrouwbaar uw vakantie zoeken en boeken, met heel dichtbij een vertrouwd kantoor om op terug te vallen. Zo kunt u hier uiteraard ook – heel direct – uw stedentrip, overnachting of weekendje-weg boeken.

Mooie reis? - Goede voorbereiding!

Natuurlijk kunt u een wereldreis of die uitgebreide cruise geheel online zelf in elkaar zetten. Maar voor hetzelfde geld – en dat bedoelen we ook letterlijk!! – doet u dat samen met ons, de ervaren specialisten die weten hoe u de eventuele hobbels en valkuilen kunt ontlopen. Het zou toch zonde zijn om zo’n mooie reis achteraf op een verkeerde voorbereiding te laten mislukken.

Niet gevonden? - Vraag het ons!

Ondanks het enorme aanbod op onze website kan het toch gebeuren dat u niet de gewenste reis kunt boeken! Bent u bijvoorbeeld al enige tijd op zoek naar die specifieke vluchtcombinatie of de juiste accommodatie op die ene, unieke locatie. Dat betekent niet dat deze niet bestaat. Stop dan met zoeken en bel of mail ons uw reis-wens, of beter nog; kom eens langs op ons kantoor. Het is tenslotte ons vak en er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Reizen/vakanties
in Coronatijd?

Hebt u vragen over reizen in Coronatijd of twijfel over het boeken van uw vakantie? Lees verder