Vakantiereizen

Voor hetzelfde geld … GOED geregeld!
Op de homepage vindt u een overzicht van touroperators waar wij een zeer gewaardeerd agent van zijn. Velen denken dat online een pakketreis boeken altijd goedkoper is, maar een reisagent van een touroperator, zoals Worldwise, kan dezelfde tarieven aanbieden. Voordeel daarbij is wel dat wij u vooraf kunnen adviseren bij speciale of extra wensen, zodat uw reis of vakantie perfect in elkaar past.

Full service … ook tijdens uw vakantie!
Hebt u plannen voor bijvoorbeeld een uitgebreide, speciale rondreis of spannende safari? Dan bent u bij Worldwise helemaal aan het goede adres! Wat is er nog fijner dan dat alles, dus planning van vluchten, hotels, beschikbare auto’s, gidsen en accommodaties perfect op elkaar aansluiten, nog meer vakantievreugde dus! En als u onderweg een extra uitstapje wilt maken dat niet gepland was? Dan helpen we u graag om het in te passen op de best mogelijke manier.

Persoonlijk contact maakt veel meer mogelijk!
Kortom; Worldwise is een specialist met jarenlange kennis en (reis)ervaring, die nog veel waarde hecht aan aandacht voor uw persoonlijke wensen. Dus voor zowel uw ‘gewone’ pakketreis, een mooie stedentrip alsook uw lang gekoesterde rondreis, we helpen u graag! Stuur een mail met uw wensen, bel een van onze adviseurs of nog beter, kom gezellig even langs! Vragen over Corona in vakantietijd, KLIK HIER